Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Fashion Trend : Do it Like a Dude!!


Μίνι φούστες, κολλητά φορέματα... μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να νιώσουμε in fashion και sexy με άλλο τρόπο; Oι stars ψηφίζουν tuxedo look και βγαίνουν κερδισμένες στον αγώνα του στυλ. Kαι όταν μιλάμε για ανδρόγυνο στυλ και tuxedo, εννοούμε ως επί το πλείστον, τα γνωστά σε όλους μας σμόκιν συνδυασμένα με απλές λευκές μπλούζες και cigarette παντελόνια. Το sexy δε σημαίνει απαραίτητα και προκλητικό. Μήπως τελικά, το να μην τα δείχνουμε... όλα, είναι πιο hot από ότι νομίζαμε ως τώρα;

Η Angelina Jolie επέλεξε να φορέσει ενα Saint Laurent κοστούμι σε πρόσφατη εμφάνιση της στα 67α Βρετανικά Βραβεία Κινηματογράφου και χαρακτηρίστηκε ως η πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

 Η Cara Delevigne με Mulberry μπλέ σμόκιν γιόρτασε την ανακοίνωση της καινούριας της συλλογής για τον οίκο Mulberry

To androgynous look έχουν προτιμήσει και άλλες celebs για τις εμφανίσεις τους







Μη φοβάσαι να το τολμήσεις καθώς μπορείς με μικρές πινελιές να το πετύχεις κι εσύ. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις κοστούμι. Αρκεί ένα skinny jean και ένα λευκό πουκάμισο, ωστόσο θα πρέπει να το τελειοποιήσεις με το ανάλογο παπούτσι (τύπου oxford)" , ένα καπέλο ή ένα σακάκι, γραβάτα ή παπιγιόν, ένα αυστηρό ζευγάρι γυαλιών και ό,τι άλλο έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Κι αν δεν έχει μπορείς να ψάξεις και να δανειστείς κάτι (ζακέτα, πουλόβερ πουκάμισο, σακάκι, παπιγιον) απο τη ντουλάπα του φίλου σου, αδερφού σου, μπαμπά σου....Για όλα σου έχω τη λύση!! 

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες απο διάφορες bloggers για να δεις πως μπορείς να το πετύχεις κι εσύ!








1 σχόλιο:

  1. πολύ ωραίο το blog σου! Το αγαπημένο μου είναι της Cara Delevingne! Δες και το δικό μου blog irenesolo.blogspot.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή