Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Ben Dahlhaus - The Hottest Man on Earth Right Now


Ο Σουηδός Ben Dahlhaus θεωρείται από κάποιους στη βιομηχανία της μόδας, ο πιο όμορφος άνδρας επί γης. Η εμφάνισή του έχει χιπστερικά χαρακτηριστικά και τα γαλανά μάτια του και τα μακριά μαλλιά του μαγνητίζουν τα βλέμματα και κάνουν τους σχεδιαστές να τον προτιμούν, τόσο σε επιδείξεις, όσο και σε φωτογραφίσεις τους.

Ομως αυτό που τον ανέδειξε και τον ξεχώρισε από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι εκτός από την αγγελική του ομορφιά, το θλιμμένο ύφος με το οποίο ποζάρει στο φακό. Ο Ben Dahlhaus είναι το πρόσωπο της καμπάνιας των ρολογιών Brathwait και πρόσφατα φωτογραφήθηκε στην Κολωνία από την διακεκριμένο φωτογράφο Esra Sam.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο δημοσιογράφου του ιστότοπου EliteDaily που σχολιάζοντας την εμφάνιση του Ben Dahlhaus γράφει «Ενα θλιμμένο πρόσωπο που είναι ίσως το πιο σέξι πρόσωπο»Αν και υπάρχουν αρκετές δημοσιεύσεις που αφορούν στον Ben και στην ασυνήθιστη εμφάνιση του που κόβει την ανάσα, ωστόσο υπάρχει και ένα μυστήριο γύρω απο αυτόν καθώς δεν ξέρουμε τίποτα πέραν του 
ονόματος του και του τόπου διαμονής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου