Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Take me to Coachella



To Coachella Festival μόλις ξεκίνησε, κατάφερνοντας να συνδυάσει για άλλη μια φορά το απόλυτο μουσικό πάρτυ με την τέχνη και τη μόδα αλλά και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όσους το παρακολουθήσουν απο κοντά. Για τους υπόλοιπους , ας είναι καλά το instagram!


Το Coachella διοργανώνεται από το 2001 στο Indio, California. Ένα κομμάτι του φεστιβάλ αφορά στη μουσική και τις εμφανίσεις μεγάλων αλλά και ανερχόμενων συγκροτημάτων ενώ ένα άλλο κομμάτι του αφορά στα γλυπτά (installation art) και τα visual  arts. Το Coachella διαθέτει  6 stages (Coachella Stage, Outdoor theater, Gobi Tent, Mojave Tent, Sahara Tent, Yuma Tent ) που κάθε χρόνο φιλοξενούν τα ιερά τέρατα της μουσικής. 






Το Coachella δεν είναι το τυπικό μουσικό φεστιβάλ, στο οποίο  συγκεντρώνονται αποκλειστικά μουσικόφιλοι για να δουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα αλλά αποτελεί ίσως ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συνάντησης των fashionistas. Η μόδα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο φεστιβάλ και επηρεάζεται από αυτό. Στην πλειονότητά τους οι επισκέπτες του φεστιβάλ είναι hipsters με ξεχωριστό στυλ τόσο στη μουσική όσο και στην αμφίεση. Φυσικά, πολλοί διάσημοι από το χώρο του θεάματος επιλέγουν το συγκεκριμένο φεστιβάλ για να επιδείξουν τις εκάστοτε καλοκαιρινές τάσεις της μόδας. Η εμφάνιση, λοιπόν, των επισκεπτών του Coachella δεν είναι τυχαία αφού η μόδα συνδέεται  με το χαρακτήρα του φεστιβάλ. Πέρα όμως από τη μουσική και τη μόδα, στο Coachella κάθε χρόνο υπάρχουν διάφορα εκθέματα γλυπτικής ενώ παράλληλα και οι ίδιοι οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους DIY πράγματα με υλικά που παρέχουν διάφορες διαθέσιμες ομάδες.

Το Coachella Festival μέσα από το Instagram
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου