Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Το Καινούριο Virtual Music Video της Björk,”Stonemilker” Σε Στροβολίζει !!


Το video του Stonemilker περιστρέφεται 360 μοίρες.

Το φετινό album της Bjork ακούει στο όνομα "Vulnicura". Το πρώτο video που γυρίστηκε για το album αυτό είναι το "Stonemilker", το οποίο ντεμπούταρε τον Μάρτιο στο MoMA PS1 (Νέα Υόρκη) και στα καταστήματα Rough Trade (Νέα Υόρκη και Λονδίνο). Πριν λίγες ημέρες το κομμάτι κυκλοφόρησε και στο κανάλι της στο Youtube, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 1.000.000 views σε λιγότερο από 3 ημέρες!


 Το "Stonemilker" ξεχωρίζει, καθώς είναι γυρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να περιστραφείς 360 μοίρες και να κοιτάξεις πάνω-κάτω! Ξεκινώντας βλέπεις την Bjork σε πρώτο πλάνο, αλλά αν δεν κουνηθείς θα διαπιστώσεις ότι αυτή κάνει βόλτες τριγύρω σου! Στην πορεία μάλιστα πολλαπλασιάζεται... Σκηνοθέτης του video είναι ο Andrew Thomas Huang -ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τα video "Black Lake" και "Family"-, ενώ τα γυρίσματα έγιναν φυσικά στην Ισλανδία.

Tip: Για καλύτερη απόλαυση του video δες το σε smartphone ή tablet περιστρεφόμενος στο χώρο! Θα το εκτιμήσεις πολύ περισσότερο, από το να πατάς βελάκια στην οθόνη του υπολογιστή σου...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου