Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Sexiest Man Alive for 2013 - Adam Levine



Ο Αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και μουσικός Adam Levine κατέκτησε τον τίτλο του "πιο σέξι άντρα στον κόσμο" και φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού People

"Ως μουσικός, σίγουρα φαντασιώνομαι πως θα κερδίσω άλλο ένα Grammy, όμως ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κερδίσω έναν τέτοιο τίτλο", δήλωσε ο 34χρονος καλλιτέχνης στο People και εξομολογήθηκε ότι έμεινε έκπληκτος από την επιλογή του περιοδικού.

"Εντυπωσιάστηκα και εξεπλάγην και σχεδόν νόμιζα ότι αστειεύονταν, αλλά δεν αστειεύονταν, οπότε αυτό είναι cool" είπε χαρακτηριστικά ο κριτής του επιτυχημένου σόου του NBC "The Voice". 


Ο frontman των Maroon 5, που τον περασμένο Ιούλιο αρραβωνιάστηκε με την Behati Prinsloo, αποκάλυψε επίσης ότι "ο γάμος δεν ήταν στα πλάνα μου" προτού γνωρίσει τον όμορφο Άγγελο της Victoria's Secret. 

Το αρσενικό που ξεχώρισε πέρυσι το περιοδικό ήταν ο Channing Tatum. Άλλοι χολιγουντιανοί αστέρες που έχουν λάβει τον τιμητικό τίτλο του People είναι ο Bradley Cooper (2011), ο Ryan Reynolds (2010), οJohnny Depp (2009), ο Hugh Jackman (2008), ο Matt Damon (2007) και ο George Clooney (2006). 






















Με την αρραβωνιαστικιά του Behati

Με την αρραβωνιαστικιά του Behati

Με την αρραβωνιαστικιά του Behati

Με την αρραβωνιαστικιά του Behati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου