Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

The Great DiCaprio is The Wolf of Wall Street


Τα Χριστούγεννα θα κάνει τελικά πρεμιέρα "Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ", όπου θα δούμε τον Leonardo DiCaprio να μεταμορφώνεται στον θρυλικό χρηματιστή Jordan Belfort


Η εταιρεία παραγωγής Paramount ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η ταινία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 25 Δεκεμβρίου και έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ της μαύρης κωμωδίας του Martin Scorsese. 

Το σενάριο της ταινίας που υπογράφει ο Terence Winter βασίζεται στα απομνημονεύματα του φιλόδοξου παίχτη του χρηματιστηρίου, οποίος έζησε μία πολυτάραχη ζωή και στα τέλη της δεκαετίας του ’90 κρίθηκε ένοχος για απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Ο Jordan Belfort υπολογίζεται ότι καταχράστηκε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια από τους πελάτες του και πέρασε 22 μήνες στη φυλακή. 

Στην πολυαναμενόμενη ταινία "The Wolf of Wall Street" πρωταγωνιστούν επίσης ο Matthew McConaughey και ο Jonah Hill

Δες τα 2 trailer και φωτογραφίες απο την ταινία











 Ο χορός του Leo  στην ταινία έχει ήδη αποτελέσει Trending Topic στο Twitter. Δεν το παρατήρησες στο trailer?? Ορίστε



Ο Leonardo DiCaprio γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1974 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Παιδί χωρισμένων γονιών,  έζησε τα παιδικά του χρόνια με τη μητέρα του και η αγαπημένη του ασχολία ήταν να μιμείται φίλους της, κάνοντας την με αυτό τον τρόπο να γελά.
Η αρχή της καριέρας του έγινε με διαφημιστικά και χρειάστηκε να μεσολαβήσουν δεκάδες μέχρι να έρθει ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος στη σειρά "Parenthood". Μετά το "Parenthood", ο DiCaprio έκανε κάποια guest σε διάφορες σειρές όπως "The New Lassie" και "Roseanne" καθώς και στη σαπουνόπερα "Santa Barbara".
Πριν καν κλείσει τα 20, έπαιξε δίπλα στο Robert De Niro στην ταινία "The Boy's Life" (1993) και κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον ρόλο του στο "Τι Βασανίζει τον Γκιλμπερτ Γκρέιπ". Μετά έγινε Ρωμαίος στο "Romeo & Juliet" και 1 χρόνο αργότερα ήρθε ο "Τιτανικός".



Όσα δεν ήξερες για τον DiCaprio

  • Στην αρχή της καριερας του ένας ατζέντης του είχε προτείνει αλλάξει το επίθετο του DiCaprio γιατί ήταν πολύ "έθνικ" για να κάνει καριέρα.
  • Γνωστός για την ευαισθησία του και την ακτιβιστική του δράση σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας, αρνείται να μετακινηθεί με ιδιωτικό αεροπλάνο, οδηγεί μόνο υβριδικά αυτοκίνητα, μένει σε μια έπαυλη που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια, γύρισε το ντοκιμαντέρ "Η 11η ώρα" και έχει χαρίσει τεράστια ποσά σε περιβαλλοντικές και φιλοζωικές οργανώσεις.
  • Το 2009 αγόρασε το δικό του νησί, με σκοπό να κτίσει ένα οικολογικό resort. 
  • H γνωριμία του με την Kate Winslet απο το "Titanic" έχει εξελιχθεί σε μια δυνατή φιλία. Μαλιστα, ο DiCaprio την παρέδωσε ως νύφη στον τρίτο της σύζυγο το Δεκεμβριο του 2012.
Όσο μεγαλώνει πάντως, ομορφαίνει και μας αρέσει και πιο πολύ!! Δε βρίσκεις??










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου