Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Brad Pitt in 50 Hot Photos!!

Ο Brad Pitt κλείνει τα 50 σήμερα και έτσι το Μουσείο της Μadame Tussaud στο Λονδίνο αντικατέστησε τα κέρινα ομοιώματα του ίδιου και της Angelina Jolie από το 2005 με καινούργια.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στα μέσα, που έσπευσαν να του ευχηθούν και προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις. Μεταξύ άλλων είπε ότι είναι τρισευτυχισμένος δίπλα στα παιδιά του και την πανέμορφη σύζυγό του Angelina Jolie και πως ο κινηματογράφος δεν τον γεμίζει όσο εκείνοι: «Τα γενέθλια εδώ και πολλά χρόνια για μένα δεν είναι παρά μια ημέρα όπως όλες οι άλλες. Είμαι ευτυχισμένος, ωστόσο, για όλα όσα έχω στη ζωή μου, ειδικά για τη στρατιά των παιδιών και την Angelina».

Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν ήταν ο κινηματογράφος τα πάντα για μένα. Έχω μεγάλο ενδιαφέρον για πολλά πεδία, όπως το αρχιτεκτονικό ή το κοινωνικό. Η ζωή μου είναι γεμάτη φίλους και είμαι πάντα χαρούμενος όταν είμαι με τα παιδιά μου και τα βλέπω να μεγαλώνουν, ενώ προσπαθώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους».

Γι'αυτό κι εγώ, για να τον τιμήσω πάνω απ'όλα λόγω των γενεθλίων του - HAPPY BIRTHDAY BRAD (μπορεί να το διαβάσει, ποτέ δεν ξέρεις!!!!) - συγκέντρωσα τις 50 πιο σέξυ φωτογραφίες του για σένα!!!ENJOY!!

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου