Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Happy Bday Lady Gaga

Η Lady Gaga σήμερα γίνεται 29 ετών. Ας το γιορτάσουμε με μερικές από τις καλύτερες live perfomances της.


 Η Lady Gaga φέτος βρίσκεται ένα βήμα πριν τα πρώτα -άντα. Τη βιογραφία της λίγο-πολύ όλοι τη γνωρίζουν.
Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη μουσική μαθαίνοντας πιάνο σε ηλικία μόλις 4 ετών και στα 13 της χρόνια έγραψε την πρώτη της μπαλάντα. Στα 14 της ξεκίνησε να τραγουδά σε νυχτερινά μαγαζιά και ένα χρόνο μετά είχε έναν μικρό ρόλο στη σειρά "Sopranos''.
Παρόλο που ξεκίνησε να σπουδάζει στο ''Collaborative Arts Project'' της Νέας Υόρκης, στο δεύτερο έτος τα παράτησε όλα για το τραγούδι. Μια επιλογή που τη δικαίωσε αν σκεφτείς ότι από το 2008 όταν έκανε το πρώτο μεγάλο ''μπαμ'' στη μουσική βιομηχανία, η Lady Gaga είναι στην πρώτη τριάδα των πιο διάσημων pop stars του πλανήτη.
Ευκαιρία για ένα tribute με μερικές απο τις καλύτερες και πιο αγαπημένες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια
1) Η αξέχαστη performance της στο "Paparazzi" στα VMAs 2009

2) Η φετινή της performance με medley απο το musical "Sound of Music" στα Oscars 2015


3) Η πρώτη live performance του "Applauseστα VMAs 2013
4) Η μοναδική της εμφάνιση με το πιάνο στα American Music Awards 2009 "Bad Romance/Speechless"
5) Πάνω σε ένα τεράστιο φεγγάρι όπου τραγούδησε το "Marry the Night" στα EMA 20116) Αλλά και αυτή ,πάλι του "Marry the Night", στα Grammys 20127) Η υπέροχη acoustic version του "Poker Face" στο The Ellen Show το 20098) Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στα Grammys 2011 με το "Born This Way"9) Η εμφάνιση της το 2011 στο Sydney Monster Hall με το καινουριο της single "Judas"10) Τέλος, η συνεργασία της με τον Sir Elton John σε ενα mega mash-up των "Pokerface/ Speechless/Your Song" ήταν μία απο τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις στα Grammys 2010 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου