Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Style Icon - Nick Wooster


O Nick Wooster είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στη βιομηχανία της μόδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι followers στο instagram του ξεπερνούν τους 400.000!
"Όταν ήμουν παιδί ακόμη, θυμάμαι τους γονείς μου να με σταματάνε σχεδόν πάντα πριν βγω από την πόρτα του σπιτιού. Με ρωτούσαν αν ήμουν σίγουρος πως θέλω να φύγω από το σπίτι ντυμένος έτσι και εγώ πάντα τους απαντούσα ναι."


Ο 55χρονος θρύλος των social media σύμφωνα με τους New York Times, καταφέρνει να συνδυάζει τα πάντα και να θεωρείται γκουρού της μόδας. Υπήρξε δεινός πωλητής ρούχων, διευθυντής πωλήσεων σε "μεγαθήρια" του shopping όπως το πολυκατάστημα Neiman Marcus, digital περσόνα χάρη στις πάντα avant garde προτάσεις του και σύμβουλος μόδας δεκάδων σχεδιαστών. Πρόσφατα, μάλιστα δημιούργησε την νέα του συλλογή Wooster& Lardini με μοντέρνες γραμμές και πρωτότυπα σχέδια για άντρες και γυναίκες.


Για όσους αναρωτιούνται πόση ώρα αφιερώνει καθημερινά στο ντύσιμό του με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντάει πως δεν ξέρει ποτέ νωρίτερα από το πρωινό του ντους τι θα φορέσει και πως γι’ αυτόν η διαδικασία του συνδυασμού των ρούχων είναι κάτι που δεν τον ανησυχεί καθόλου… Άλλωστε όπως λέει "είναι τόσα πολλά αυτά για τα οποία πρέπει να ανησυχώ καθημερινά πόσο μάλλον να είχα και το ντύσιμο μου μέσα σε αυτά".


Πιστός στις σταθερές αξίες της μόδας που επιτάσσουν να επενδύουμε σε κομμάτια κλειδιά για την γκαρνταρόμπα μας όπως ένα καλό δερμάτινο ζευγάρι παπούτσια τονίζει πως "εάν δεν μπορείς να αντέξεις οικονομικά ένα ρολόι Rolex αγόρασε κάτι εξίσου ενδιαφέρον στο άλλο άκρο του φάσματος. Όπως ένα Luminox που είναι πραγματικά δροσερό. Μην αγοράσετε ποτέ ένα ρολόι που απλά προσπαθεί να μιμηθεί ένα Rolex"


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου