Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

DIY Πρωτότυπα Coffee Tables Για να Διακοσμήσεις το Σπίτι Σου!


Όταν αποφασίζεις να ανανεώσεις το σαλόνι σου, απ’ τις πιο εύκολες κινήσεις είναι να αλλάξεις κουρτίνες, υφάσματα στον καναπέ, διακοσμητικά και μαξιλαροθήκες. Αν όμως θες να δώσεις έναν άλλο αέρα και να αποκτήσει ενδιαφέρον ο χώρος, μία πολύ καλή ιδέα είναι και ένα νέο τραπεζάκι σαλονιού.
Φυσικά και δε χρειάζεται να αγοράσεις καινούριο. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις ένα μόνη σου. Βάλε φαντασία, βρες τα πιο ιδιαίτερα υλικά, ακόμα και μέσα στο σπίτι, και δημιούργησε τα πιο πρωτότυπα coffee tables. Παλιές βαλίτσες, παλέτες, βιβλία, καφάσια και ό,τι άλλο περνάει απ’ το μυαλό σου, είναι όσα χρειάζεσαι, εκτός από τη δημιουργική σου διάθεση.

Αν τα βιβλία σου δεν χωράνε στη βιβλιοθήκη χρησιμοποίησε μερικά σαν βάση για το τραπέζι σου.

Πάρε παλιά καφάσια και παλέτες, πέρασε τα με βερνίκι ή χρώμα της αρεσκείας σου και δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα κατασκευή.







Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με διάφορα κομμάτια ξύλου, βαρέλια, παλιούς ξύλινους πάγκους  και ό,τι άλλο μπορείς να βρείς!!






Είχες ποτέ φανταστεί πώς μπορεί να αξιοποιηθεί μια παλιά πομπίνα καλωδίων!!

Αν έχεις κάποιο παλιό ξύλινο κλουβί, να μια ιδέα για να το εκμεταλλευτείς.


Χρησιμοποίησε τμήματα από μια παλιά πόρτα ή ένα παραθυρο (ναι, καλά διαβάζεις) για να δημιουργήσεις ένα πρωτότυπο τραπεζάκι



Δημιούργησε ένα statement coffee table με μια παλιά βαλίτσα ή ένα μπαούλο



Για πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο τραπέζι σου




Φτιάξε το πιο μοναδικό coffee table χρησιμοποιώντας μια παλιά μπανιέρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου