Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Golden Globes 2014 - Red Carpet


Μία από τις πιο αγαπημένες βραδιές όπως αυτή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες. Μία νύχτα γεμάτη από κινηματογράφο, λάμψη, σπουδαίους ηθοποιούς, εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Μία στιγμή, προμήνυμα πως τα Όσκαρ δεν βρίσκονται και πολύ μακριά, που όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας είναι στραμμένα στο Χόλιγουντ και οι image makers και στυλίστες των μεγάλων αστέρων προετοιμάζουν εδώ και μήνες.

Για τη λίστα με τους νικητές δες εδώ
Οι stars έδειξαν τις προτιμήσεις τους και λάνσαραν τις πιο hot τάσεις σε φορέματα, μακιγιάζ και μαλλιά που σίγουρα, θα τρέξεις να αντιγράψεις στα πιο formal looks σου. Στο μακιγιάζ, η πλειοψηφία των celebrities επίλεξε nude χείλη και τονισμένα μάτια, με χρώμα ή smokey eye look. Όπως είναι γνωστό, το nude μακιγιάζ ήταν από τις πιο hot τάσεις, γιατί δημιουργεί μία υγιή και φρέσκια όψη στο πρόσωπο. Δώσε ένταση στα μάτια με πυκνές βλεφαρίδες και την κατάλληλη σκιά ή μολύβι ματιών.
Στα μαλλιά, οι παρευρισκόμενες σχεδόν διχάστηκαν, καθώς είδαμε ίσια ή με ανάλαφρες μπούκλες μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και εντυπωσιακούς κότσους. Η αλήθεια είναι πως τα φυσικά, ίσια μαλλιά επικράτησαν και κέρδισαν με μικρή διαφορά. Ένα λαμπερό χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι, είναι κατάλληλο για να συνοδεύει τις εμφανίσεις σου και μπορείς εύκολα να το πετύχεις μόνη σου, χωρίς κομμωτήριο. Άρα, είναι μία τάση που σίγουρα θα αγαπήσεις.
Οι παρουσίες στο κόκκινο χαλί πολλές, με την Cate Blanchett να κερδίζει για ακόμη μία φορά τον τίτλο της πιο chic γυναίκας στον πλανήτη μέσα από τη μαύρη αισθησιακή δαντέλα που επέλεξε να φορέσει και την Jennifer Lawrence να αποδεικνύει ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι επάξια το πιο καυτό όνομα στο Χόλιγουντ.


H Cate Blanchett  ψηφίστηκε ως η πιο καλοντυμένη της βραδιάς από τη Vogue φορώντας μία τουαλέτα Armani Prive
Η Sofia Vergara έκλεψε τις εντυπώσεις για ακομα μια φορά μέσα στη μαύρη τουαλέτα της, δημιουργία Zac Posen. Ολοκλήρωσε με Brian Atwood παπούτσια και ένα γαλάζιο κολιέ Lorraine Schwartz.

Η Emma Roberts με μαύρο φόρεμα του οίκου Lanvin


H νικήτρια Jennifer Lawrence επέλεξε μια δημιουργία του οίκου Dior Haute Couture.
Ζόι Ντεσανέλ με Oscar de la Renta φόρεμα και παπούτσια



Τζούλια Ρόμπερτς στο κόκκινο χαλί με ασπρόμαυρη τουαλέτα Dolce & Gabbana.
                                                                                 
Η Emma Thompson τόλμησε με ένα φόρεμα Dior Couture ανοιχτό στο πίσω μέρος του και Roger Vivier παπούτσια


Η Σάντρα Μπούλοκ φόρεσε μια πολύχρωμη δημιουργία Prabal Gurung, την οποία συνδύασε με μαύρα παπούτσια Jimmy Choo. 

Louise Roe

Margot Robbie me Gucci

Maria Menounos

Olivia Wilde in Gucci
Michelle Dockery

Naomi Watts in Tom Ford
Reese  Witherspoon
Η Lupita Nyong'o έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα φόρεμα Ralph Lauren


Και οι άντρες όμως έκλεψαν τις εντυπώσεις με τον πιο καλοντυμένο της βραδιάς να είναι ο  Matthew Mcconaughey ο οποίος έκανε τη διαφορά φορώντας ένα πράσινο βελούδινο σακάκι Dolce&Gabbana


Leonardo DiCaprio in Giorgio Armani
Μπράντλεϊ Κούπερ με κοστούμι δια χειρός Tom Ford.

Chris Pine

Michael Fassbender and Jonah Hill

Michael Fassbender

P.Diddy, Leonardo DiCaprio, Usher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου