Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

"Mr Grey Will See You Now" - 50 Shades of Grey

Είναι μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και κάθε καινούργια πληροφορία- είτε φωτογραφίες, είτε video- που έρχεται στη δημοσιότητα προκαλεί ενδιαφέρον! Η ταινία, λοιπόν, που βασίζεται στο ερωτικό best seller «50 αποχρώσεις του Γκρι» κάνει πρεμιέρα ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου- στις 14 Φεβρουαρίου του 2015- και  έχει ήδη ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια της.

Έτσι, πρόσφατα κυκλοφόρησε – μέσω Twitter- το πρώτο teaser poster της ταινίας στο οποίο απεικονίζεται ο ήρωας Christian Grey να ατενίζει τη θέα του Seattle από το παράθυρο ενός ουρανοξύστη! Ο Grey, τον οποίο ερμηνεύει ο Jamie Dornan, μας έχει γυρισμένη την πλάτη και έχει τα χέρια του μέσα στις τσέπες του πανάκριβου κουστουμιού του. Η απουσία της συμπρωταγωνίστριας, Dakota Johnson, η οποία θα παίξει την Anastasia Steele, προκάλεσε αίσθηση. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η αρνητική αντίδραση των φανατικών αναγνωστών της Ε.L. James απέναντι στη νεαρή ηθοποιό, ίσως ήταν η αιτία.
Και οι φήμες για τα παρασκήνια αυτής της παραγωγής, φουντώνουν εύκολα, ειδικά μετά την αποχώρηση-βόμβα του Τσάρλι Χάνμαν, o oποίος είχε αρχικά επιλεγεί να υποδυθεί τον Κρίστιαν Γκρέι.
Η αφίσα δεν προδίδει το έντονο ερωτικό περιεχόμενο των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι και  μάλλον, η κινηματογραφική αποτύπωση της ιστορίας δεν θα σοκάρει το κοινό με περιγραφικές σκηνές.
Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο παραγωγός της ταινίας, ο Μάικλ ντε Λούκα, στο φεστιβάλ του Sundance: «έχουμε συναίσθηση και δεν θα καπηλευτούμε ή θα κάνουμε οτιδήποτε άσκοπο, αλλά θα μείνουμε πιστοί στα βιβλία και τους θαυμαστές τους. Θα τους προσφέρουμε αυτό που περιμένουν, δηλαδή  μια έντονη και ερωτική ιστορία αγάπης. Προφανώς η ταινία δεν μπορεί να είναι τόσο περιγραφική όσο το βιβλίο. Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις..».
Όσο για τα γυρίσματα, αυτά συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και οι δυο πρωταγωνιστές Dakota Johnson και Jamie Dornan γίνονται διαρκώς θέμα συζήτησης!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου