Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Man's World - Beard it On Πλέον είναι επίσημο… Τα μούσια είναι το νέο trend για τον άνδρα του 2014. Ξεκίνησε ως τάση το 2013, αλλά όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν και το 2014. Τα κορυφαία ανδρικά style icons διαθέτουν πλέον μούσια -έστω δύο ημερών- και πλέον τους ακολουθούν και μεγάλοι οίκοι μόδας.
Το συγκεκριμένο ποστ είναι εμπνευσμένο έπειτα από μία νύχτα περισυλλογής σε μία καφετέρια της πόλης (σε απλά ελληνικά μία νύχτα που είχα πάθει οφθαλμόλουτρο από τα αγόρια με μούσια που περνούσαν από μπροστά, δίπλα και πίσω μου) και αυτή ήταν η πολύ ευγενική εκδοχή που μπορούσα να το εκφράσω.
Το μούσι λοιπόν, που δεν το είχα και σε ιδιαίτερη εκτίμηση, πλέον νομίζω το αγαπώ! Κολακεύει σχεδόν όλα τα ανδρικά πρόσωπα και αρέσει στις γυναίκες (just to know αγόρια). Υπάρχουν λογής και λογής μούσια. Τα πυκνά, τα αραιά, τα σχηματισμένα, τα “βαριέμαι να ξυριστώ” μούσια, τα “είμαι έτοιμος για ιερατική σχολή”. Τα βρίσκουμε πολύ σέξι εμείς τα κορίτσια να ξέρετε! Μάζεψα για εσάς διάφορα στυλ σε μούσι. Διαλέξτε και πάρτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου