Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η Bridget Jones χωρίς τον Mr.Darcy

Οι φαν των ταινιών και των βιβλίων της Helen Fielding, Ημερολόγιο της Bridget Jones, δεν πήραν πολύ καλά την είδηση ότι στο τελευταίο βιβλίο, Mad About The Boy ο Mr. Darcy πεθαίνει!

Στο τέλος του προηγούμενου βιβλίου "The Edge Of Reason", η Bridget παντρεύεται τον Mark Darcy και κάνουν δύο παιδιά ωστόσο στο καινούριο, 5 χρόνια αργότερα τη βρίσκουμε χήρα να προσπαθεί να παρηγορηθεί στην αγκαλιά του 29χρονου Roxter.
Σε αυτό το βιβλίο η Bridget έχει όλα τα παλιά της άγχη (βλέπε τσιγάρο, αλκοόλ, ραντεβού, δίαιτες) αλλά και μερικά καινούργια όπως μεθυσμένα tweets μετά από μερικά παραπάνω ποτήρια κρασί ή οι ψείρες στα κεφάλια των παιδιών της.

Η 55χρονη Βρετανίδα συγγραφέας δήλωσε οτι δεν ήθελε αυτό το βιβλίο να είναι μια φτηνή αντιγραφή των 2 προηγούμενων, και παρόλο που το βιβλίο έχει να κάνει με ένα λυπηρό γεγονός όπως ο χαμός του Mr.Darcy, παραμένει αστείο.




"Η ζωή μου έχει προχωρήσει, δήλωσε η Fielding και της Bridget το ίδιο. Αν το κοινό γελάσει τόσο πολύ όταν το διαβάσει όσο και εγώ όταν το έγραφα τότε όλοι θα είμαστε ευτυχείς". 

Για την ιστορία η Bridget Jones γεννήθηκε σαν το alter ego της Helen Fielding όταν η εφημερίδα Independent της ζήτησε να αναλάβει μια στήλη στην οποία θα κατέγραφε τις περιπέτειες της, σαν 30ρα single. Σκεπτόμενη πως κάτι τέτοιο θα την εξέθετε ιδιαίτερα αποφάσισε να υιοθετήσει μία περσόνα πίσω από την οποία θα κρύβονταν και έτσι θα μοιράζοταν πιο εύκολα τις περιπέτειες της.

Όσο για την τρίτη ταινία δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε καθώς το Hollywood είναι αναποφάσιστο και τα δικαιώματα της ταινίας παραμένουν διαθέσιμα.Υπομονή λοιπόν!!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου