Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Miss Moss

Το "κακό" κορίτσι της μόδας Kate Moss, εκτός από μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας τώρα αναλαμβάνει νέο ρόλο ως fashion editor στη Bρετανική Vogue.
Η 39χρονη Moss θα συνεργαστεί με την λαμπερή ομάδα - συμπεριλαμβανομένης και της συντάκτριας και συνεργάτιδας του Topshop Kate Phelan - για να επιλέξει τις δικές της τάσεις, συλλογές, μοντέλα, φωτογράφους και προιόντα που εκείνη θα προτείνει. 
Για το νέο της ρόλο, η αρχισυντάκτρια της Βρετανικής Vogue Alexandra Shulman θα δηλώσει στο wwd " το βάθος της γνώσης της στη μόδα και η αντίληψη της στο να συνθέτει μια φανταστική εικόνα, θα είναι συναρπαστικό να το δούμε στις σελίδες της Βρετανικής Vogue".
Η Moss δεν θα είναι το πρώτο διάσημο πρόσωπο που θα περιπλανηθεί στους διαδρόμους του περιοδικού καθώς και το It Girl Alexa Chung κατέχει μια θέση σαν συντάκτρια μόδας στο περιοδικό.
Αλλά μη νομίζεις οτι αυτή η καινούρια συνεργασία σημαίνει οτι η Moss εγκαταλείπει το μόντελινγκ αφού ετοιμάζεται για τη νέα φωτογράφηση τηε επετειακής έκδοσης των 60 χρόνων του περιοδικού Playboy το Δεκέμβριο, λίγο πριν κλείσει τα 4ο της χρόνια.
Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε στο νέο της ξεκίνημα καθώς είναι σίγουρο οτι θα δώσει ένα νέο αέρα στις σελίδες του περιοδικού.!!
Μέχρι τότε σκέφτηκα να ανεβάσω αγαπημένες φωτογραφίες του fashion icon που ονομάζεται Kate Moss.!
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου