Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Kate Moss - Johnny Depp Μαζί για το "Queenie Eye"

O Sir Paul McCartney μόλις  κυκλοφόρησε το video clip για το πρώτο single με τίτλο Queenie Eye, μέσα απο το νέο του album NEW.


Μόνο κάποιος σαν τον Paul McCartney θα μπορούσε να συγκεντρώσει όλα αυτά τα αστέρια μαζί.

Το video clip ξεκινάει και αρχικά βλέπουμε τον Johnny Depp να κουνιέται στο ρυθμό του τραγουδιού, η Kate Μoss χορεύει πάνω στο πιάνο και η Meryl Streep μπαίνει διακριτικά κάποια στιγμή και η λίστα με τους διάσημους που συμμετέχουν δεν τελειώνει εκει, βλέπουμε επίσης το Sean Penn, τον Chris Pine, τον Jude Law, τον Jeremy Irons ,τον Tom Ford και πολλούς άλλους σε μία καλλιτεχνική κολεκτίβα που έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς και για πρώτη φορά βλέπουμε την Kate Moss και τον Johnny Depp μαζί μετά τον χωρισμό τους.

Φυσικά το video είναι γυρισμένο στο studio του Abbey Road , με τον Sir Paul να παίζει πιάνο τραγουδώντας και φορώντας Birkenstock και τους υπόλοιπους αστέρες να κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά σε ένα τεράστιο πάρτι!


Ωστόσο, το reunion του Johnny Depp και της Kate Moss ήταν που με έκανε να θέλω να δώ το video clip ξανά και ξανά. Το πρώην ζευγάρι έχει να ξαναεμφανιστεί μαζί στην οθόνη από το 1998 από τότε δηλαδή που αποφάσισαν να λήξουν την 4χρονη σχέση τους. Φυσικά το video clip είναι έτσι γυρισμένο που δεν ξέρουμε καν αν βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο την ώρα που γυριζόταν. Όσον αφορά την Kate πάντως, μόνο τα καλύτερα έχω να πώ σχετικά με την εμφάνισή της στο clip. 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου